Szolgáltatások Árlista Akciók Katalógus Betűtípusok Termékek Fotókristály Mérettáblázat Technológiák Webshop Lézergravírozás Újdonságok

Technológiák

Direkt nyomtatás

A direkt nyomtatás legfontosabb jellemzői: színátmenet nyomtatható, nincs vastag gumis hordozó felület, fotó minőségű nyomtatás fekete pólóra is . Kényelmes viselet.Ajánlatos a pólót használat előtt kimosni!
A pólók direktnyomtatása alkalmával a pólóanyag (fekete és sötét színek) felülete külön kezelésre kerül a nyomtatás előtt, mely áttetsző réteggel vonja be a póló anyagát. Ez az áttetsző réteg az első mosás alkalmával távozik a póló anyagának felületéről nem sértve a nyomtatott kép minőségét, sem a póló anyagát.
Direkt nyomtatásnál a kép közvetlenül a pólóra kerül tintasugaras textil nyomtatási technológiával. Előnye, hogy egyszerre nyomtat minden színt, nem kell a színek külön felvitelével foglalkoznunk, mint a szitázás esetén. Ezáltal  gyorsabb és kis tételnél lényegesen olcsóbb, akár egy darabot is rendelhetsz belőle, ami a szitázásnál megfizethetetlen. Ezzel a technológiával színátmenetes mintákat is a pólódra tudunk nyomtatni, legyen az fotó, rajz, vagy bonyolultabb grafika. A nyomat  tartós, nem fakulnak ki a színek mosáskor, pólód éveken keresztül ugyanolyan marad. Ezt a kiváló minőségű nyomtatást kizárólag olyan anyagokon tudjuk alkalmazni, melyek legalább 60% pamutot tartalmaznak. Ahhoz, hogy minél tovább élvezd a mintát,  kifordítva, maximum 40 °C –on mosd a pólódat, és csak a hátuljáról vasald! Soha ne vasald direktben a mintát!

Dark Transzfer

Ennél a technológiánál a mintát, fotót egy speciális fóliára nyomtatjuk, majd az kerül a pólóra hőprés segítségével magas hőfokon. Előnye, hogy egyszerre nyomtat minden színt, nem kell a színek külön felvitelével foglalkoznunk, mint a szitázás esetén. Ezáltal olcsóbb és gyorsabb, fő előnye pedig az, hogy akár egy darabot is rendelhetsz belőle, ami a szitázásnál megfizethetetlen. Színátmenetes grafikák, fotók nyomtatására alkalmas. Elsősorban fekete és sötét tónusú pólókra ajánljuk. Kiválóan kombinálható a flex technológiával. Nagyon erős, intenzív színeket és tartósságot eredményez. Sötét pólón is megmaradnak az élénk színek. Ajánlott kiforditva mosni, kézzel.

Szublimáció

Szublimációs nyomtatás esetén a mintát egy speciális papírra nyomtatjuk, ezt a hordozót a nyomtatandó felületre helyezzük, majd rendkívül magas hőmérsékleten préselve, a festék gáz halmazállapotúvá szublimál és behatol a nyomtatandó anyagba, így intenzív és tartós nyomatot eredményez. Kiválóan alkalmas fotók és bonyolult grafikák nyomtatására. A szublimációs nyomtatást fehér színű műszálas textilek és az ajándéktárgyak gyártásánál alkalmazzuk, mint pl.: a sportmezek, bögrék, puzzle, egérpad stb.
A szublimáció nem alkalmazható pamut anyagokra és sötét termékekre.

Flex


Gumis tapintású, vékony, a póló anyagába simuló nyomatot eredményező magas minőségű nyomtatási technológia. Ideális választás szövegek, vagy vektoros grafikák nyomtatására maximum 3 színig. Hihetetlen mosástűrésének és finom gumis felületének köszönhetően a flock mellett az egyik legelterjedtebb technológia a pólónyomtatásban. A flex rendkívül tartós, vasalható fólia. A kívánt mintát, szöveget plotter vágja ki, majd hőprés segítségével fixáljuk a pólón. Ahhoz, hogy minél tovább élvezd a minták szépségét kifordítva, maximum 40 °C –on mosd a pólódat, és csak a hátuljáról vasald! Soha ne vasald direktben a mintát! Előnye: Nagyon erős, intenzív színek. Extrém tartósság. Éles kontúrok. Hátránya: Színátmenet nem megoldható. Csak a színskálán szereplő színekben használható.

Flock

Bársonyos tapintású, domború nyomatot eredményező magas minőségű pólónyomási technológia. Ez a technológia ideáIis póló nyomtatásra, szövegek vagy vektoros grafikák esetén, maximum 3 színig. Hihetetlen mosástűrésének és finom bársonyos felületének köszönhetően az egyik legkedveltebb technológia a pólónyomtatásban. A flock rendkívül tartós, vasalható fólia. A kívánt mintát, szöveget plotter vágja ki, majd hőprés segítségével fixáljuk a pólón. Ahhoz, hogy minél tovább élvezd a minták szépségét kifordítva, maximum 40 °C –on mosd a pólódat, és csak a hátuljáról vasald! Soha ne vasald direktben a mintát! Ez a póló nyomási technológia különösen ajánlott, mivel nagyon erős, intenzív színek, éles kontúrok és az extrém tartósság jellemző rá. A flock pólóra nyomásnál, viszont nem megoldható a színátmenet és csak a színskálán szereplő színekben használható.

 
Újdonságok

 
Katalógus
Katalógus
 
 
Elérhetőség
Elérhetőség printstudio westend
 
 
 
Menü:
vasile boeriu publicitate oradea  
vasile boeriu publicitate oradea Szolgáltatások 
vasile boeriu publicitate oradea Árlista 
vasile boeriu publicitate oradea Akciók 
vasile boeriu publicitate oradea Katalógus 
vasile boeriu publicitate oradea Betűtípusok 
vasile boeriu publicitate oradea Termékek 
vasile boeriu publicitate oradea Fotókristály 
vasile boeriu publicitate oradea Mérettáblázat 
vasile boeriu publicitate oradea Technológiák 
vasile boeriu publicitate oradea Webshop 
vasile boeriu publicitate oradea Lézergravírozás 
vasile boeriu publicitate oradea Újdonságok 
Termékek
Termékek
Termékek
Print Studio
muhimzes, gravirozas, polonyomtatas
PRINTSTUDIO.HU
adni jobb mint kapni
 |  Szolgáltatások  |  Árlista  |  Akciók  |  Katalógus  |  Betűtípusok  |  Termékek  |  Fotókristály  |  Mérettáblázat  |  Technológiák  |  Webshop  |  Lézergravírozás  |  Újdonságok   |  RSS
PRINTSTUDIO.HU WESTEND Budapest
muhimzes, himzes, gepi, emblemahimzes, himzesminta, textilhimzes, berhimzes, ruhahimzes, logo, cegemblema, textilia
Rss feed - printstudio.hu